GURME BURGERLER ATÖLYESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ve AŞÇILIK PROGRAMI İŞBİRLİĞİ İLE GASTRONOMİ EĞİTİMLERİ

GURME BURGERLER ATÖLYESİ

Sıradan ev yapımı hamburgerlere son!
Evinizin mutfağını şehrin en iyi hamburgercisine dönüştürüyoruz.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Son yılların fenomeni gurme burgerler atölyesinde; ekmeğinden, köftesine, sosuna, soğanına, ve peynirine kadar hamburger yapımını öğrenecek, kendisine özgü bir konseptle sunarak, eğitmen şeflerimizin paylaştığı lezzet sırlarıyla, sıradanı gurmeye dönüştürüp afiyet ile yiyeceksiniz. Katılımcılarımız, şeflerimiz ile birlikte gurme hamburger yapımının yanı sıra temel mutfak bilgisi ve güvenli-hijyenik gıda üretimi hakkında da bilgi sahibi olacak, yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfedebileceklerdir.

KİMLER KATILABİLİR?

Eğitim programı profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır.

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

•Hamburgerin Besin Değeri ve Kalori Hesaplamaları
•Hamburger Ekmeği, Hamburger Köftesi, 2 Çeşit Sos, Karamelize Soğan Yapımı
•Soğan Halkası Yapımı
•Sloppy Joe Burger (Dağınık Hamburger) Yapımı

EĞİTİM SÜRESİ

5 saat

EĞİTİM GÜN VE SAATİ

24.02.2018 Cumartesi (Saat:10.00 – 15.00 arası)
(Eğitim tarihi yeterli katılımın sağlanamaması halinde daha ileri bir tarihe ertelenebilecektir.)

EĞİTİM YERİ:

Gurme burgerler atölyesi, 14 kişinin aynı anda eğitim alacağı Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde yer alan tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleştirilecektir.

BELGE:

Eğitim sonunda katılımcılara Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TORSEM) tarafından katılım belgesi verilecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ:

100 TL (KDV Dahil)
Kredi kartına taksit imkanı bulunmaktadır.

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

•Atölye esnasında kullanılacak olan malzeme ve ekipmanlar
•Gurme Burger yapımı tarifler kitapçığı
•Not defteri ve kalem
•Hazırlanan ürünler talep doğrultusunda evde sevdiklerinizle paylaşılmak üzere paketlenir.

BAŞVURU BELGELERİ VE YERİ

•Başvuru formu (Ektedir)
•Nüfus cüzdanı fotokopisi
•Ödeme dekontu

Başvurular, başvuru belgelerinin [email protected] adresine e-mail yolu ile gönderilmesiyle ya da Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, 1857 Sokak, No:12, P.K: 33140, Yenişehir / Mersin adresine şahsen yapılabilmektedir.
Ödeme gerçekleştirilmeden yapılan başvurular geçersiz olacaktır.

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için; [email protected] veya [email protected] adresine e-mail gönderebilir, 0536 864 2963 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Kursiyer Kayıt Bilgi Formu.doc

Görüntünün olası içeriği: yazı ve yiyecek