ANNE/BABA-ÇOCUK PİZZA ATÖLYESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ve AŞÇILIK PROGRAMI İŞBİRLİĞİ İLE GASTRONOMİ EĞİTİMLERİ

ANNE/BABA-ÇOCUK PİZZA ATÖLYESİ

Minik Gurmeler Mutfakta

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Mutfak eğitimi çocuklarımıza görev bilinci ve sorumluluk üstlenme, başladığı işi bitirme, sabır ve odaklanma konusunda yardımcı olur. Anne veya babayla yapılan bir aktivite, birlikte kaliteli zaman geçirme, çocuğunuzun yaratıcı yönünü keşfetme bakımından da bir avantaj sağlar. Anne/Baba ve Çocuk, 1 çift için, tek günde El Yapımı İtalyan Pizzaları workshopları verilecektir. Bu atölyede, minik mutfak meraklıları birer küçük İtalyan şef olacak ve tüm maharetlerini ve yaratıcılıklarını kendi pizzalarında göstereceklerdir. Pizza yapımının inceliklerini öğrenecek, ebeveynleri ile el yapımı pizza paylaşabilecek ve eğlenceli vakit geçireceklerdir. Ayrıca profesyonel fotoğraf çekimleri ile bu anı ölümsüzleştireceklerdir.

KİMLER KATILABİLİR?

Eğitim programı Anne/Baba ve çocuktan oluşan bir çiftin mutfakta hem profesyonel hem eğlenceli vakit geçirebileceği herkese uygun olarak hazırlanmıştır.

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

Unundan hamuruna, mayalamadan, hamuru açmaya; sosundan üst malzeme seçimine ve pişirme tekniğine kadar ustalık gerektiren tüm bilgileri öğreneceksiniz.

EĞİTİM SÜRESİ

4 saat

EĞİTİM GÜN VE SAATİ

25.02.2018 Pazar (Saat:11.00 – 15.00 arası)
(Eğitim tarihi yeterli katılımın sağlanamaması halinde daha ileri bir tarihe ertelenebilecektir.)

EĞİTİM YERİ:

Pizza atölyesi, 14 kişinin aynı anda eğitim alacağı Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde yer alan tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleştirilecektir.

BELGE:

Eğitim sonunda katılımcılara Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TORSEM) tarafından katılım belgesi verilecektir.
EĞİTİM ÜCRETİ:

50 TL (KDV Dahil)
Kredi kartına taksit imkanı bulunmaktadır.

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

•Atölye esnasında kullanılacak olan malzeme ve ekipmanlar
•Pizza yapımı tarifleri kitapçığı
•Not defteri ve kalem
•Profesyonel fotoğraf çekimleri
•Hazırlanan ürünler talep doğrultusunda evde sevdiklerinizle paylaşılmak üzere paketlenir.

BAŞVURU BELGELERİ VE YERİ

•Başvuru formu (Ektedir)
•Nüfus cüzdanı fotokopisi
•Ödeme dekontu

Başvurular, başvuru belgelerinin [email protected] adresine e-mail yolu ile gönderilmesiyle ya da Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, 1857 Sokak, No:12, P.K: 33140, Yenişehir / Mersin adresine şahsen yapılabilmektedir.
Ödeme gerçekleştirilmeden yapılan başvurular geçersiz olacaktır.

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için; [email protected] veya [email protected] adresine e-mail gönderebilir, 0536 864 2963 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Kursiyer Kayıt Bilgi Formu.doc

Görüntünün olası içeriği: yiyecek ve yazı