CUPCAKE VE KURABİYE ATÖLYESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ve AŞÇILIK PROGRAMI İŞBİRLİĞİ İLE GASTRONOMİ EĞİTİMLERİ

CUPCAKE VE KURABİYE ATÖLYESİ

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Kursumuzda Kurabiye ve Cupcake yapımını öğrenmek isteyenlere, özel günlerinde kendi kurabiyesini ve cupcake'ini hazırlamak isteyenlere eğlenceli ve farklı bir etkinlik, güzel bir gün geçirmek isteyenlere bu alanda taze, doğal ve kişiye özel üretimler yapılacaktır. Alışılmış pastane konseptinin dışında, daha modern ve kişiye özel hizmet sunan ‘haute-coutre’ pasta üretimi eğitimleri butik cupcake ve kurabiye yapımına dair bilgi ve becerinin geliştirilmesine yöneliktir.

KİMLER KATILABİLİR?

Eğitim programı profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama pasta yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır.

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

•Cupcake ve kurabiye hamuru hazırlama
•Krema hazırlama
•Şeker hamuru yapımı ve modelleme
•Dekoratif tekniklerle süsleme, farklı süsleme uygulamaları.

EĞİTİM SÜRESİ

8 saat

EĞİTİM GÜN VE SAATİ

03.03.2018 Pazar (Saat:10.00 – 18:00 arası)
(Eğitim tarihi yeterli katılımın sağlanamaması halinde daha ileri bir tarihe ertelenebilecektir.)

EĞİTİM YERİ:

Pastacılık atölyesi, 14 kişinin aynı anda eğitim alacağı Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde yer alan tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleştirilecektir.

BELGE:

Eğitim sonunda katılımcılara Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TORSEM) tarafından katılım belgesi verilecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ:

75 TL (KDV Dahil)
Kredi kartına taksit imkanı bulunmaktadır.

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

•Atölye esnasında kullanılacak olan malzeme ve ekipmanlar
•Cupcake ve kurabiye yapımı tarifleri kitapçığı
•Not defteri ve kalem
•Hazırlanan ürünler talep doğrultusunda evde sevdiklerinizle paylaşılmak üzere paketlenir.

BAŞVURU BELGELERİ VE YERİ

•Başvuru formu (Ektedir)
•Nüfus cüzdanı fotokopisi
•Ödeme dekontu

Başvurular, başvuru belgelerinin [email protected] adresine e-mail yolu ile gönderilmesiyle ya da Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, 1857 Sokak, No:12, P.K: 33140, Yenişehir / Mersin adresine şahsen yapılabilmektedir.
Ödeme gerçekleştirilmeden yapılan başvurular geçersiz olacaktır.

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için; [email protected] veya [email protected] adresine e-mail gönderebilir, 0536 864 2963 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Kursiyer Kayıt Bilgi Formu.doc

Görüntünün olası içeriği: yazı ve yiyecek