YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Önerilen Eğitimin Amacı:

Yabancı dil olarak Türkçenin öğretimi alanında eğitimcilerin donanımlarının artırılması, Türkçe öğretmenliği mesleki becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

KİMLER İÇİN?

Bu programa üniversitelerin Türkçe öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı  Bölümü ve Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatı Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, mezunları ve bu alanlarda yüksek lisans veya doktora yapanlar, mezuniyeti farklı alanlarda olup ilgili programlardan birinde yüksek lisans veya doktora yapanlar, Filoloji/Yabancı Diller Bölümleri (İngiliz Dili Edebiyatı, Fransız Dili ve Edebiyatı, Alman Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı vb.)  4. Sınıf öğrencileri ve mezunları, Çeviribilim/Mütercim- Tercümanlık bölümleri katılabilirler.

KATILIMCILARIN  SEÇİMİNDE ARANACAK KRİTERLER

İlgili bölümlerde en az 4. sınıfta okuyor olmak.

KATILIMCI  SAYISI

20 Kişi

EĞİTİM  SÜRESİ:

80 Saat (50 Saat Teorik + 30 Saat Uygulama)

EĞİTİM  PROGRAMININ ÜCRETİ

PEŞİN 800 TL (KREDİ KARTINA (3 AY TAKSİT)

(Eğitim tarihi yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde daha ileri bir tarihe ertelenebilecektir)

İrtibat: (0324) 325 33 00 Dahili:112

Gizem E. HAYIRLIOĞLU: 0536 864 2963