667 SAYILI KHK KAPSAMINDA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN ÜCRETLERİNE İLİŞKİN DUYURU

YÖK Başkanlığının 10.11.2016 tarih ve 995 sayılı 667 sayılı KHK ile üniversitelere yerleşen öğrencilerin 2016 /2017 yılı öğrenim ücretlerine ilişkin talimatları doğrultusunda kapatılan üniversiteye kayıt olunan yıldaki öğrenim ücretine ait burs-indirim veya sabit ödemeyle ilgili ÖSYM kılavuzunda yer  alan özel koşul veya açıklamalardan faydalanabilmek için;

Kayıt olunan yıla ait;

• ÖSYM LYS  Sonuçları (YGS ve Yerleştirme Sonuçları Dâhil) Çıktısı ve
  • ÖSYM  ÖSYS Yerleştirme veya Ek Yerleştirme Sonuç Çıktısının

En geç 25 Kasım 2016 tarihine kadar Toros Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmesi veya [email protected]  adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olup, ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerden 2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce Vakıf Üniversitesinin sağlamış olduğu erken ödeme indirimlerinden faydalanmak amacıyla gelecek yıllara ait öğrenim ücretlerini peşin ödeyen öğrenciler, öğrenim ücretini ödediklerine dair banka dekontu, makbuz, hesap ekstresi veya post cihazları tarafından üretilen belgeleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirilmek üzere en geç 25 Kasım 2016 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına getirmeleri gerekmektedir. İlgili durumdaki öğrenciler belirlenen öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.

Özel öğrenciler, ÖSYM tarafından yerleştirildikleri yükseköğretim kurumuna öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.

Konuya ilişkin YÖK Başkanlığının 10.11.2016 tarih ve 995 sayılı yazısı için tıklayınız.

KAZANAN ÖĞRENCİLER

SEMİNERLER& ETKİNLİKLER