Aday Öğrencilere Duyuru

EĞİTİMİN ÖTESİNDE, YAŞAMIN İÇİNDE

• Etkin öğrenme yöntemleri
  • Güçlü akademik kadro
  • Çift anadal ve yandal programları
  • Esnek program yapısı
  • Eğitimde teknolojinin etkin kullanımı
  • Toplumla ve iş yaşamıyla iç içe eğitim
  • Kent üniversitesi

BURS OLANAKLARI

Toros üniversitesinde ÖSYS puanlarına göre Tam Burslu, %50 burs olanakları bulunmaktadır. Burs Oranları için tıklayınız. Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet kararı gereğince; ÖSYM puanı ile burs kazananların dışında Mersin’deki orta öğretim kurumlarından mezun olmuş öğrencilerimize %10 Mersin’li bursu ve Toros Okulları Ortaöğretim mezunları %50 oranında burs verilmektedir.

Not: Öğrenci birden fazla burs alacak durumda ise yalnız en yüksek burstan yararlanır.

YURT OLANAKLARI

Toros Üniversitesi’nin 80 Kapasiteli kız ve erkek öğrenciler için yurtları bulunmaktadır.

Toros üniversitesi bir kent üniversitesidir ve kampüsleri şehir merkezinde yer almasından dolayı ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Ayrıca öğrencilerimiz kredi ve yurtlar kurumunun 3500 kapasiteli kız ve 1500 kapasiteli erkek öğrenci yurtlarından yararlanabilirler.

Kampus konumu öğrencilere şehrin sosyal imkânlarından kolaylıkla yararlara bilme imkânları sunar. Bunun yanı sıra kentte birçok uygun maliyetli, kaliteli ve ulaşım kolaylığı olan yurt imkânları bulunmaktadır.

ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI

Toros üniversitesi; Erasmus Üniversite Beyannamesi alınmıştır, Bu kapsamda Avrupa Ülkelerindeki birçok üniversite ile protokol imzalanmış olup öğrencilerimiz ERSAMUS kapsamında bir yıl süre ile yurtdışında eğitim görme olanaklarına sahiptirler. Anı şekilde  Farabi, Mevlana değişim programları ile Yurtiçinde ve ERASMUS dışındaki üniversiteler ile yapılan protokoller ile  öğrencilerimizin bir yıl süre ile yurtiçi veya yurtdışında eğitim görebilmektedirler.

2015-2016 KONTENJANLAR VE 2014-2015 TABAN PUANLARI

ÜCRETLER

TOROS ÜNİVERSİTESİ 2015 TERCİH DÖNEMİ

Tercih döneminde adayların tercihlerine teknik anlamda yardımcı olacak, bölümler hakkında bilgi verecek, velileri ile ilgilenecek ve sorunlarını yanıtlayacak uzman personelimiz ve Bahçelievler ile 45 Evler kampüslerinde her türlü sorunlarınıza çözüm getirileceklerdir.

8-9-10-11 Temmuz 2015 Tarihlerinde Gün Boyunca Stantlarda;

1. MARİNA da ,
  2. FORUM AVM de uzman personelimiz tarafından bilgi verilecektir.

Daha fazla bilgi için:

1.45 Evler Kampüsü Tercih Danışman Merkezi:

Danışman: Erol TÜREDİ

Tel: ( 324 ) 325 33 00/232

Adres: Bahçelievler Mahallesi 16. cadde No:1 / 7, 33140 Yenişehir / Mersin

2.Bahçelievler Kampüsü Tercih Danışman Merkezi:

Danışman: Savaş KILIÇKAYA

Tel: ( 324 ) 325 33 00