Alevilik Semineri Serisi "Alevilik Bektaşilik ve Ritüeller"

Toros Üniversitesi Rektörlüğü ve Üniversite Alevilik-Bektaşilik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Alevilik Seminer Serisinin 1. seminer "Alevilik Bektaşilik ve Ritüeller" adlı seminer 21/04/2017 tarihi saat 16:00'da Toros Üniversitesi Kültür Merkezi'nde (Bahçelievler Kampüsü) gerçekleştirilecektir. Bu seminerde konuşmacı olarak Yeditepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi aynı zamanda Üniversitemiz Alevilik-Bektaşilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurul Üyesi olan Sosyal Antropolog Yrd. Doç. Dr. Sayhan KAYHAN KILIÇ hocamızı davet ettik.

Tüm halkımız davetlidir.