TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ/ DİYALİZ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

TOROS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ/ DİYALİZ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

İLAN NO: 1018404               KADRO SAYISI: 1

Sıra No
ADI SOYADI
BÖLÜMÜ
ALES PUANI
LİSANS NOT ORTALAMA
YAZILI SINAV NOTU
TOPLAM PUAN
DURUMU

Zehra GÜL KOÇAKLI
Tıbbi Hiz. ve Tek.
24,5
23,7
ASİL
 Asuman ÇANAK
Tıbbi Hiz. ve Tek.
YEDEK

1-Yükseköğretim Kurulu’nun 05.09.2008 tarih ve 3621 sayılı yazısı doğrultusunda 4’lük not sisteminin 100’lük sistemine dönüştürülmesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen Dönüşüm Eşdeğerlik Tablosu esas alınmıştır.
2- Giriş Sınavları bu Yönetmelikte belirtilen jüri tarafından yazılı olarak yapılır. Sınavda adayın mesleki ifade becerisi, analitik düşünme ve akademik yeteneği, genel kültür düzeyi ve başvurduğu alanla ilgili beceri ve ilgi düzeyi değerlendirilir.
3- Raportör olarak belirlenen üye, giriş sınavının soru ve cevaplarını tutanak altına alır.
4- Sınav jürisi değerlendirmesinde; ALES notunun %35’ini, lisans mezuniyet notunun %30’unu ve giriş sınav notunun %35’ini hesaplayarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayı başarı sırasına göre belirler. (Önlisans Programları için)

Sınav Değerlendirme Jürisi
Prof. Dr. Servet ÖZGÜRProf.
Dr. Fatma Rezan HATUNGİL
Yrd. Doç. Dr. Nazife AK