MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

TOROS ÜNİVERSİTESİ

MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM    ELEMANI

1018404 NOLU İLAN (TASARIM BÖLÜMÜ / GRAFİK    TASARIMI PROGRAMI)

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Adı Soyadı
Almış Olduğu Puan (Belge Üzerindeki Puan Hesaplanmadan    Olduğu Gibi Yazılacaktır.)

Derya Gül KOCA

Gözde ÇETİNKAYA

Ahmet ABUZEROĞLU

Sultan BENER

Seda BALKAN

Ezgi YÜKSEL

79,2

Bilal ORHAN

90,7

Ahmet ÖZKAN

77,1

Hamit Emre OKUR

Gürcan SOLMAZ

Recep Kamil AZMANOĞLU

Barış GÖZÜBÜYÜKOĞLU

Canan YILMAZ

Başvuru Koşullarını Taşımamaktadır.

1016845 NOLU İLAN (ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK    HİZMETLERİ BÖLÜMÜ / ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI)

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Hazal KARAKUŞ TANGERLİ

Güzin ÖZÇELİK

75,1

Fercan VAR

Merve DOĞAN

Başvuru Koşullarını Taşımamaktadır.

(*) Ağırlık not ortalaması hesaplamasında ALES puanın % 70 ile Lisans Mezuniyet ortalamasının %30'u alınarak hesaplanmalıdır. ALES'ten muaf olanlar için 70 puan olarak kabul edilecektir.(Ön Lisans Programları için)

(*) Ağırlık not ortalaması hesaplamasında ALES puanının % 60 ile Yabancı Dil Puanının %40'ı alınarak hesaplanmalıdır. ALES'ten muaf olanlar için 70 puan olarak kabul edilecektir. (Lisans Programları için

(**) Sınava Girmeye Hak Kazandı, Sınava Girmeye Hak Kazanamadı veya Başvuru Koşullarını Taşımamaktadır yazılmalıdır.

SINAVA GİRECEKLER İÇİN;

Sınava Giriş Tarihi
07/09/2017
Sınav Giriş Saati
Sınav Giriş Yeri
Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü

Sınav saatinde herhangi bir değişiklik olursa sizlere bildirilecektir.

TOROS ÜNİVERSİTESİ

MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM    ELEMANI

ÖN DEĞERLENDİRME    FORMU

1018472 NOLU İLAN (TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ    / ANESTEZİ PROGRAMI)

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Faruk ÇAKIR

Sedat TÜTÜNCÜ

Sınava Girmeye Hak Kazandı

1018475 NOLU İLAN (TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER    BÖLÜMÜ / TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ PROGRAMI)

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Yılmaz GÜLER

Sınava Girmeye Hak Kazandı

1018474 NOLU İLAN (TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER    BÖLÜMÜ / İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI)

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Galip KIRICI

Sınava Girmeye Hak Kazandı

1018473 NOLU İLAN (TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER    BÖLÜMÜ / DİYALİZ PROGRAMI)

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Diyaliz Programına Başvuru yapan adaylar arasında yapılan ön değerlendirme sonucunda yazılı sınava girecek adayların bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Mustafa UÇAN

SINAVA GİRECEKLER İÇİN;

Sınava Giriş Tarihi
07/09/2017
Sınav Giriş Saati
Sınav Giriş Yeri
Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü

Sınav saatinde herhangi bir değişiklik olursa sizlere bildirilecektir.