TOROS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVİK KUVVETE 44 KARANFİL

Toros Üniversitesi  öğrencileri Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polislere  moral verdi.

36’sı Çevik Kuvvet Polisi 44 kişinin şehit olduğu Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırı sonrası polislere moral ve destek olmak isteyen Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyeleri üniversitelerini temsilen Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, şapka, iç mekan ve yakın çekim

ACILAR PAYLAŞILDIKÇA  AZALIR

Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak tarafından ağırlanan öğrenciler hain saldırı sonrası duygu ve düşüncelerini paylaştı. Bu gibi hain saldırılara karşı vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin gerekliliğine vurgu yapan öğrenciler nasıl sevgiler paylaşıldıkça artıyorsa acılarda paylaşıldıkça azalıyor. Bizler her ne kadar bedenen yanınızda olamasak da ruhen ve kalben yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dediler.

Görüntünün olası içeriği: çiçek

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA  OKUYUN BİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirten Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak, birlik olduğumuz sürece kimsenin kötü emellerine ulaşamayacağını söyledi. Müdür Sarak,  “Saldırı sonrasında Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi Mersin’de de vatandaşlarımız bizleri ziyaret edip hem taziyelerini sunuyor hem de bizlere moral veriyor. Bu ziyaretlerden en değerlilerinden birisi de hiç şüphesiz siz değerli öğrencilerin ziyaretleri oldu. Keza sizler bizlerin geleceği, yarınları, umut ışıklarısınız” dedi. Eğitimin önemine vurgu yaparak sözlerine devam Şube Müdürü Sarak, “ Sizler gönül rahatlığıyla okulunuzu okuyun. Bizler sizlerin rahat ve güvenli bir şekilde okumanız ve yaşamınızı sürdürmeniz için görev başında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğa

ÖĞRENCİLERDEN ÇEVİK  KUVVETE 44 KARANFİL

Toros Üniversitesi öğrencileri konuşmaların ardından beraberinde getirdikleri ve her biri bir şehidimizi temsil eden 44 karanfili önce Çevik Kuvvet Şube Müdürü Sarak’a sundu ardından da çiçekleri görev başındaki memurlara dağıttı.

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta