TOROS’TA GENÇ İŞ ADAMLARI RÜZGARI

Toros Üniversitesi, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği işbirliği ile Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde Güneydoğu Giad Yönetim Kurulu Başkanı Tanzer Polat Yılmaz ve Mersin Giad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol "Önce Kendini Yönet" konulu konferansta Toros Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve takım elbise

Düzenlenen Konferansa Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, Genç  İş Adamları Derneği üyeleri, sektör temsilcileri, basın mensupları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 20 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 31 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 14 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 24 kişi, oturan insanlar

Konferans’ta açılış konuşması yapan Toros Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Barkın Çatalbaş, Girişimci olmak, sosyalleşmek, insanları bu yola teşvik etmek meşakkatli ve bir o kadar da ayrıcalıklı bir iştir şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 24 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Açılış Konuşmasının ardından “Medya ve İletişim” adlı sunum yapan Güneydoğu Giad Yönetim Kurulu Başkanı Tanzer Polat Yılmaz, İletişimin en özet tanımıyla duygu ve anlamın paylaşımı olduğunu ifade etti. İletişim türlerine de değinen Yılmaz, Örgütsel iletişim, Teknoloji ve Mobil iletişim konusunda özellikle sosyal medya konusuna değindi. Sosyal medya kullanımına ilişkin güncel verileri paylaşan Yılmaz, “Dünya genelinde 3,4 milyar insan internete bağlanıyor, 2,3 milyar kullanıcı aktif olarak sosyal medyada yer alıyor, Türkiye Facebook kullanımında dünyadaki en aktif 3. Ülke, ayrıca ülkemiz Avrupa’nın internette en çok zaman geçiren ülkesi, keşke diğer alanlarda da bu başarıyı gösterebilsek” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal

Güneydoğu Giad Yönetim Kurulu Başkanı Tanzer Polat Yılmaz’ın sunumunun ardından sahneye Mersin Giad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol çıktı.

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan

Mersin Giad Yönetim Kurulu Başkanı İzol, Hayatta başarının en önemli sırrı kişisel ilişkilerinizin iyi ve çevrenin geniş olmasının yanı sıra dürüstlüğün önemli bir konu olduğunu belirtti. Yapılan işte konuya hakim olmanın ve çözüm odaklı çalışmanın da başarının kapılarını açacağını ifade etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, sakal ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

İzol’un konuşmasının ardından konferansa katılan Giad üyesi işadamları kısaca kendilerini tanıttı.

Konferans, Güneydoğu Giad Yönetim Kurulu Başkanı Tanzer Polat Yılmaz ve Mersin Giad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol’a plaket, sponsorlara çiçek ve teşekkür belgelerinin verilmesi ile son buldu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, sakal, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, telefon ve iç mekan