TOROS’LU ÖĞRENCİLER ÇEK CUMHURİYETİ’NDE

Toros Üniversitesi  Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşen Erasmus+ Gençlik Değişim  'Xmas Calling'  projesini başarıyla tamamladı.

1-9 Aralık tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nin Moravka kentinde gerçekleşen Erasmus+ Gençlik Değişim 'Xmas Calling' projesini başarıyla tamamladı. Toros Üniversitesi’nin de içinde yer aldığı 6 ülke ortaklığıyla gerçekleşen projede; Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Yunanistan ve Polonya’dan öğrenciler yer aldı. Türkiye'yi Toros Üniversitesi’nin temsil ettiği projeye Mühendislik fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencilerimizden Berkant Yücel, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimizden Serkan Mağrur ve İktisadi,İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencilerimizden Zeki Öztürk katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, sakal

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, kar, çocuk, açık hava ve doğa

Kültürler arası dayanışmayı ve farklı kültürlerin yeni bir yılı Avrupa'da yaşayan gençler olarak nasıl karşıladıklarını, beklentilerini, farkındalıklarını ortaya koymaya çalışan proje kapsamında öğrenciler fikir alışverişinde bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

SEMİNERLER& ETKİNLİKLER