TOROS ÜNİVERSİTESİ ANADOLU LİSELERİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Toros Üniversitesi Eyüp Aygar Anadolu Lisesi ve Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

Eyüp Aygar Anadolu Lisesi Müdürü Cahit Özdemir ve Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Karaaslan’ı makamında ağırlayan Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, imzalanan işbirliği protokolü sayesinde Lise'de eğitim ve öğretim gören öğrencilerin, Toros Üniversitesi ile Eyüp Aygar Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa uygun görülecek faaliyetlerden yararlanabileceğini dile getirdi.

Prof. Dr. Yüksel Özdemir, “Lisede eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz bilimsel çalışma, araştırma ve projelerde üniversitemizin uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal tesislerinden yararlanabileceklerdir. Bu sayede 11. ve 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimleri konusunda destek olacağız” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan