İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ’NDEN MERSİN ÜNİVERSİTESİ’NE TEKNİK GEZİ

Toros Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, Mersin Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümüne teknik gezi düzenledi.

Düzenlenen gezi kapsamında Toros Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri Mersin Üniversitesi Teknopark İdari Binasında bulunan Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Merkezi aracılığı ile "wake up" eğitimi aldı.

Doç. Dr. Bahadır K. KÖRBAHTI eşliğinde Kimya Mühendisliği Laboratuvarları gezilirken, laboratuvarda yapılan çalışmalar ve çalışmalar sırasında uyulması gereken iş sağlığı ve güvenliği kurallar hakkında bilgi verildi. Daha sonrasında yapılan wake up eğitimi ile öğrencilere mezuniyetleri sonrasında nasıl farklı ve güncel iş alanlarına yöneleceği ve girişimcilik ruhu ile ilgili eğitimler verildi.

Gezi sonrasında açıklama yapan Toros Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sabri Kalkan, bu tarz etkinlikler öğrencilerin sosyal yönlerini geliştirerek girişimcilik ve takım ruhuna olumlu etkileri olacaktır. Daha öncede yaptığımız bu tarz etkinlikler fırsat buldukça devam edecektir. Bölüm olarak öğrencilerin iyi bir öğretim almasının yanında sosyal yönlerinin de gelişmesine önem veriyoruz, dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: masa ve iç mekan