TOROS ÜNİVERSİTESİ İLE MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Toros Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenecek hizmet içi eğitim rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin yürütülmesine ait işbirliği protokolünü imzaladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen imza törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, MBB Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, KEYAM (Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi )Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özer, MBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ayhan Eker, KEYAM Müdür Yardımcısı Onur Güngör katıldı.

Protokol kapsamında Toros Üniversitesi Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ilk olarak Belediye Meclis Üyelerine ve Zabıta personeline 56 saatlik sertifikalı eğitim programı verilmesi planlanmaktadır.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan