PROF. DR. KAMURAN ELBEYOĞLU “KİM MİLYONER OLMAK İSTER” YARIŞMASINA KATILDI

Ekranların en çok izlenen bilgi yarışması programı olan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sezon finali bölümünde Toros Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu yarıştı.

ATV Ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Yıldırım’ın yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 686. Bölümünde yarışan Toros Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu 15.000 TL’lik ödülün sahibi oldu.

9. Soruya kadar 3 joker hakkını kullanarak gelen Elbeyoğlu, 60.000 TL’lik soruda çift cevap hakkını kullanıp büyük bir risk aldı. 9. Soruda yanlış cevap vererek 15.000 TL’lik ödülün sahibi olan Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu renkli kişiliği ve güler yüzüyle yarışmaya renk kattı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ekran ve yazı

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ekran