TOROS’TA EĞİTİM KOÇLUĞU PROGRAMI SERTİFİKALARI VERİLDİ

Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (TORSEM) bünyesinde yürütülen Eğitim Koçluğu Sertifika Programı tamamlandı.

Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Senato Odası’nda gerçekleşen sertifika töreninde, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve TORSEM Müdürü Doç. Dr. Mert Aktaş, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

“EĞİTİMCİLERİMİZE ÇOK  İŞ DÜŞÜYOR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Özdemir, “Öğrencileri, bireyleri yönlendirmek adına sizlere çok iş düşüyor. Çünkü bu insanların geleceği söz konusu. Doğru yönlendiremezsek eğitimli, bilinçli, rekabet edebilen, dünyayı anlayabilen, yorumlayabilen insanlar yetiştiremeyiz. Günümüzde kendi işini yapabilen insan sayısı yok diyebileceğimiz kadar az. Yaptığımız bu eğitimlerin bir fayda sağlamasını ve ufkunuzu açmasını temenni ediyoruz. Öğrencilerimizi ve bireyleri şu anki mevcut meslekler değil, gelecekte de var olacak olan mesleklere yönlendirmek konusunda öğretmenlere büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve şapka