TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Toros Üniversitesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm idari ve akademik personel bir araya gelerek bayramlaştı.

Bahçelievler Kampüsü Rektörlük Binasında gerçekleşen bayramlaşma etkinliğine Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, Dekanlar, Daire Başkanları, akademik ve idari personeller katıldı.

Bayramların insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkları bitiren, kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu belirten Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren “Ülkemizde bu bayramın barışa vesile olmasını ümit ediyor, bütün günleriniz bayram neşesinde geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından tüm idari ve akademik personel bayramlaştı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan