TOROS’UN GENÇ GİRİŞİMCİLERİ AJANS KURDU

Toros Üniversitesi MYO Grafik Tasarımı Bölümünün girişimci öğrencileri kurdukları reklam ajansı ile iş hayatına merhaba dedi.

Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Muhammed Baki Kastacı ve Hatice Sarıkurt kurdukları Ajans Zenka ile iş hayatına giriş yaptı.  Ajans Zenka’nın açılışını, Toros Üniversitesi Genel Sekreteri S. Reşit Aşkın ve Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptı.

Bahçelievler Mahallesinde kurulan ajansın açılışına Mezitli Ziraat Bankası Müdürü Fatih Şengül, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Hülya Gündoğdu, Öğretim Görevlisi Nevzat Erol, genç işletmecilerin aileleri ve arkadaşları katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, düğün

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava