KENT RADYO’DAN TOROS ÜNİVERSİTESİ’NE ÖDÜL

Mersin’de yerel yayın yapan Kent Radyo 20. Kuruluş yıldönümünde Toros Üniversitesi’ne eğitime katkı ödülü verdi.

20 Yıl önce yayın hayatına başlayan Kent Radyo, bir otelde düzenlenen törenle 20. Yılını coşku ile kutladı. Kutlama ve ödül törenine siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden eğitim dünyasına kadar birçok önemli isim katıldı. Toros Üniversitesi’nden ise törene Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Çıtak, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ökkeş Çam ile akademisyenler ve idari personel katıldı.

“Mersin Eğitime Katkı” kategorisinde ödüle, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren layık görüldü. Yurt dışında olması nedeni ile ödül törenine katılamayan Özveren’in yerine ödülü Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın aldı. Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak’ın elinden ödülü alan Aşkın, Kent Radyo bu kentin çok önemli değerlerinden birisidir. Tarafsız yayıncılık anlayışı ile toplumun tüm kesimlerini kucaklamıştır. Mütevelli heyet Başkanımız Ali Özveren’de Kent Radyo’nun en eski yayıncılarından birisidir. Bizlere bu ödülü layık gören Kent Radyo ailesine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan