TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE YENİ YIL KUTLANDI

Toros Üniversitesi’nde akademik ve idari kadronun katılımı ile yeni yıl kutlaması düzenlendi.

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi Fuaye Alanında gerçekleşen yeni yıl kutlama etkinliğine Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, Dekanlar, Daire Başkanları, akademik ve idari personeller katıldı.

Kutlama etkinliğinde konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, 2017 yılının ülkemiz ve dünyamız adına arzu ettiğimiz bir yıl olmadığını ancak Toros Üniversitesi’nin iyi bir yıl geçirdiği kanaatinde olduğunu, binden fazla öğrencinin iyi bir eğitim alarak mezun olduğunu belirtti. Özveren, “Mezun olan öğrencilerimizin çok iyi yerlerde çalıştığını görüyor ve gurur duyuyoruz. Bunda siz akademisyenlerimizin oldukça büyük emekleri var. Biz kurumumuzun her kademesinde gençlerimizin özgür bir ortamda mutlu olmalarını, sorumluluk duygularının gelişmesini, hakkaniyet içerisinde hareket etmelerini ve milli değerlerimize sahip çıkmalarını arzu ediyoruz ve inanın her biriniz buna iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Özveren, 2018 yılının barış dolu bir yıl olmasını temenni ederek konuşmasını sonlandırdı.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan