TOROS’LU ÖĞRENCİLERDEN KÖY OKULUNA YARDIM

Toros Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının düzenlediği “Bir Umut da Sen Ol” projesi kapsamında köy okulunda bulunan öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Altıneller Topluluğu, Genç Girişimciler Topluluğu ve Psikoloji Topluluğunun destek verdiği etkinlik kapsamında Erdemli ’de iki köy okuluna kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Etkinlikte açıklama yapan Topluluk Üyeleri, “Bizler olabildiğince eksikleri gidermeye çalıştık ama hala bir o kadar eksik var. ‘Sakladığın değil, paylaştığın senindir’ düşüncesi ile kullanmadığınız tüm eşyalarınızı 2. yardım projemizde stantlarımıza getirmenizi bekliyoruz. Çünkü inanıyoruz ki çocukları güldürmek çok kolay ve onların güldüğü dünya kirli olamaz” dedi.

Gerçekleştirilen yardım kampanyası sonucu toplanan kırtasiye malzemeleri, kıyafet, oyuncak ve çeşitli hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Görüntünün olası içeriği: 27 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, basketbol sahası, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gökyüzü, basketbol sahası ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, basketbol sahası ve açık hava