TEKERLEKLİ SANDALYE DANS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TOROS ÜNİVERSİTESİ’Nİ TEMSİL ETTİ

IWAB Yeni Yıl Festivali’nin son gününde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası yapıldı. Tekerlekli sandalye dansçılarının serbest stil danslarını sergilediği yarışmada partner olarak katılan Toros Üniversitesi İktisat 1. Sınıf öğrencisi Berkay Teke 3. oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve IWAB birlikteliğiyle Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası’nda 3 kategoride 10 sporcunun katıldığı şampiyonada farklı dans figürü sergileyen sporcular izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden şampiyonaya katılan 10 sporcu, tek kadınlar, tek erkekler ve çiftler kategorisinde yarıştı. Toros Üniversitesi Dans Topluluğu üyesi Berkay Teke çift kategorisinde dansçıya eşlik etti. Yarışma sonucunda Teke ve partneri dereceye girerek 3. oldu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sahnedeki insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar