TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE BIÇAĞIN ÜRETİCİSİNDEN “KESİCİ ALETLER VE BIÇAKÇILIK” SEMİNERİ

Toros Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri, bıçak üretim firması PİRGE yetkililerinden kesici aletler ve bıçakçılık konusunda bilgiler aldı.

Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan uygulama mutfağında gerçekleşen seminerde, PİRGE firması yetkilileri öğrencilere bıçağın üretim aşaması, bıçak çeşitleri,  temel kesim teknikleri, unlu mamullerde kullanılan ekipmanlar, bıçak masatlanması, bilenmesi ve bıçak seçimindeki önemli faktörler hakkında bilgiler verdi.

Seminer sonunda açıklama yapan PİRGE Bıçak Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Tankut Paçacı, Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencilerine temel kesim teknikleri hakkında bilgiler verdiklerini belirterek, “Bize öğrencilerle birlikte burada olma fırsatını veren Üniversite yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatih Kayran ise, “Bir aşçının en temel ekipmanı olan bıçak konusunda üretici firma PİRGE’den öğrencilerimiz için bir seminer tertipledik. Bu seminer çerçevesinde günümüzde kesici aletler ve bıçakçılık hakkında bilgiler veren PİRGE yetkililerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: ayakkabılar ve iç mekan

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve sakal

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yiyecek

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan


Haberlere Geri Git

ÜNİVERSİTE HABERLERİ

ÜNİVERSİTE DUYURULARI

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

HAZIRLIK BİLGİ SİSTEMİ

DIŞ İLİŞKİLER

BOLOGNA SÜRECİ

Mezun Bilgi Sistemi

TORMED

"