TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “KİTAPLAR VE YENİ NESİL 2. KUŞAK” KONFERANSI

Toros Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından11 Mayıs Cuma günü “Kitaplar ve Yeni Nesil 2. Kuşak” konulu konferans düzenlendi.

Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Yağmur Aydın ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konferansı gerçekleştiren Aile ve Öğrenci Koçu Burcu Seda İlgi, Kuşak Teorisi ve Empatik İletişim ile ilgili bilgiler verdi.

Burcu Seda İlgi, Jenerasyon Teorisi’ni tanımlayarak; “Teoriye göre, her birey değerler sistemi yaşamının ilk 10 yılında aile, arkadaş, yaşadığı toplum ve kültür, doğduğu çağın belirgin niteliklerinden etkilenir. Bu teorideki veriler yaş gruplarına göre genellenmiştir. İnsan davranışları ve beklentileri teorideki genellemelerden farklılık gösterir” şeklinde konuştu.

Konferansın ardından Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Yağmur Aydın, Aile ve Öğrenci Koçu Burcu Seda İlgi’ye teşekkür belgesini takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan