TOROS ÜNİVERSİTESİ İLE AKYÜREK MAKİNE ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Toros Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Akyürek Makine firması arasında “Araştırma Geliştirme Projesi Protokolü” imzalandı.

Bahçelievler Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen protokole, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Akyürek Makine Strateji ve iş Geliştirme Direktörü Cüneyt Akdeniz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeren’in yanı sıra akademisyenler ve firma yetkilileri katıldı.

İmzalanan projenin konusu yapay zeka ve görüntü işleme teknolojisi yöntemiyle bulgurun renginin homojenleştirilmesi ve nemin standart değerde tutulması üzerine deneysel bir çalışmayı kapsıyor.

İmza töreni, Toros Üniversitesi ve Akyürek Makine arasında kurulacak olan işbirliğinin esaslarını düzenleyen protokolün Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek,  Akyürek Makine Strateji ve iş Geliştirme Direktörü Cüneyt Akdeniz ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeren tarafından imzalanmasıyla sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, masa, ekran, ofis ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan