HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ VERİLDİ

Toros Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu bünyesinde eğitim gören Hemşirelik Bölümü öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sabri Kalkan ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Ünal, 22-23 Eylül tarihlerinde 45 Evler Kampüsü’nde Hemşirelik bölümü öğrencilerine 16 saatlik eğitim verdi.

Genel konular, sağlık konuları ve teknik konuları içeren eğitim kapsamında açıklama yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sabri Kalkan, “İş Sağlığı ve Güvenliği temel eğitimini Üniversitemizin Hemşirelik bölümü öğrencilerine veriyoruz. 16 saatlik temel eğitimimizle beraber mesleki uygulama yaptıkları yerlerde iş sağlığı ve güvenliği alanında bilgili ve daha sorumlu olarak davranacaklarını ümit ediyorum” dedi.

Eğitim sonunda açıklama yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Ünal, “İş sağlığı ve güvenliği temel eğitimini hemşirelik bölümü öğrencilerimiz ile sınırlı kalmamakla birlikte diğer bölüm öğrencilerimize vermeyi planlıyoruz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan