OPTİSYENLİK ÖĞRENCİLERİNE KONTAKT LENSLER SEMİNERİ

Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kalite etkinlikleri kapsamında, Optisyenlik Programı öğrencilerine Johnson&Johnson firmasının Adana bölge sorumlusu İlke Güler ‘Kontakt Lensler’ konulu seminer verdi.

29 Kasım Perşembe günü Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nureddin Çolak, Öğr. Gör. Birsen Kesik Zeyrek ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerde konuşan İlke Güler kontakt lens kullanımı ile ilgili en büyük sorunun gelişigüzel temin edilerek kullanılması olduğunu ve bu durumun önüne ancak kontakt lens kullanıcıları ve adaylarını bilinçlendirerek geçilebileceğininin altını çizdi. Günümüzde kontakt lenslerin kullanımının zorunlu tıbbi durumlar dışında gözlük yerine tercih edilmeleriyle de yaygınlaştığını kaydeden Güler, Kontakt lenslerin gözlük yerine kullanımının en yaygın kullanım sebeplerinden biri olduğuna işaret etti.

Sunumun ardından Öğr. Gör. Birsen Kesik Zeyrek, İlker Güler’e verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan