TOROS ÖĞRENCİLERİ AB PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Toros Üniversitesi öğrencileri Avrupa Birliği  Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen eğitim projesini başarıyla  tamamladı.

23-30 Ekim tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Ostrawa kentinde düzenlenen 'Team Works Better' Avrupa Birliği Gençlik Eğitim projesine Psikoloji Bölümü’nden Rojda Öztemel ve İsmail Salih Yiğit ile Lojistik Bölümü’nden Enver Mutlu Yargıcı katıldı.

Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Didem Demir proje ile ilgili yaptığı açıklamada bu tarz projelerin öğrencilerin kişisel gelişimleri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Öğr. Gör. Demir, “Proje 11 ülkenin katılımıyla Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşti. Proje ile katılımcı öğrencilerin oyunlar eşliğinde takım çalışmasının önemini kavramaları amaçlanıyordu. Biz Toros Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi olarak öğrencilerimizin bu tarz eğitim projelerine katılmasını çok önemsiyoruz. Bu tarz eğitimler sayesinde öğrencilerimiz takım çalışmasının önemini daha kolay kavrıyor, iletişim kabiliyetleri artıyor ayrıca özgüvenlerinin artması noktasında çok ciddi katkıları oluyor” şeklinde konuştu.