2018-2019 GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS MÜLAKAT İLE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU SONUCU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS  PROGRAMLARINA  BAŞVURAN ADAYLAR;

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvuran tüm adayların 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında ilk önce enstitümüze gelerek öğrenci bilgi sistemine kesin kayıt için bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir. Enstitü tarafından verilecek olan ödeme formları ile birlikte Bahçelievler Kampüsümüzde bulunan Mali İşler Bürosuna giderek ücret ödemesi yapacaklardır. Ödeme yaptıklarına ilişkin belgeyi enstitümüze getirerek teslim etmeleri ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandığında kesin kaydınız yapılmış ve öğrencilik hakkı kazanılmış olacaktır. Öğrencilik hakkı kazanan adayların her dönem kayıt yenileme işlemini yapmaları gerekmektedir.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS   PROGRAMLARINA BAŞVURAN ADAYLAR;

2018-2019 GÜZ YARIYILI MÜLAKAT  SONUCU

Başarılı olan aşağıda isimleri yazılı adaylar, 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında ilk önce enstitümüze gelerek öğrenci bilgi sistemine kesin kayıt için bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir. Enstitü tarafından verilecek olan ödeme formları ile birlikte Bahçelievler Kampüsümüzde bulunan Mali İşler Bürosuna giderek ücret ödemesi yapacaklardır. Ödeme yaptıklarına ilişkin belgeyi enstitümüze getirerek teslim etmeleri ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandığında kesin kaydınız yapılmış ve öğrencilik hakkı kazanılmış olacaktır. Öğrencilik hakkı kazanan adayların her dönem kayıt yenileme işlemini yapmaları gerekmektedir.

2018-2019 GÜZ ÖDEME FORMU-1

2018-2019 GÜZ ÖDEME FORMU-2

MÜLAKAT SONUÇLARI AŞAĞIDA  VERİLMİŞTİR.

MİMARLIK ANA BİLİM DALI

MİMARLIK TEZLİ YÜKSEK LİSANS