Karikatür ve Slogan Yarışması Duyurusu

“Kalite Güvencesi Kültürünün Yaygınlaştırılması ve İçselleştirilmesi” Konulu Karikatür ve Slogan Yarışması Duyurusu!

Kalite kullanıma uygunluktur, verimliliktir, yaşam tarzıdır. İhtiyaçların karşılanması ve ihtiyaç sahibinin tatmin edilmesidir. Kusursuzluk arayışına sistemli bir yaklaşımdır. Toros Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından ”Kalite Güvencesi Kültürünün Yaygınlaştırılması ve İçselleştirilmesi” amacıyla siz öğrencilerimiz için planlanan bu yarışma ile sizleri bu sisteme davet ediyor, tasarlayacağınız karikatür ve sloganlarla “Kalite Kültürü”nü farklı bir boyutta ifade etmeniz için bir yarışma düzenliyoruz!

YARIŞMANIN KONUSU:

Yarışmanın konusu “Kalite Güvencesi Kültürünün Yaygınlaştırılması ve İçselleştirilmesi”ni kapsamaktadır. Öğrenciler bu konu bağlamında özgün, yaratıcı, işlevsel karikatür ve sloganlar tasarlanmalıdır.

YARIŞMAYA KATILACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

Yarışmaya Toros Üniversitesinin lisansüstü, lisans veya önlisans bölümlerinde okuyan tüm öğrencilere ve tüm mezunlarımıza açıktır.

ÖDÜLLER:

KARİKATÜR ALANINDA                                       SLOGAN ALANINDA

Birincilik Ödülü : 1000 TL                                Birincilik Ödülü : 1000 TL

İkincilik Ödülü : 750 TL                                     İkincilik Ödülü : 750 TL

Üçüncülük Ödülü : 500 TL                               Üçüncülük Ödülü : 500 TL

SON KATILIM TARİHİ:  15 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimine kadardır.

Daha ayrıntılı bilgi: [email protected]

TOROS ÜNİVERSİTESİ - YARIŞMA ŞARTNAMESİ.docx

*YARIŞMA ŞARTNAMESİNE  YUKARIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ