HiperKitap Veri Tabanının 2019 Yılı Aboneliği Yenilenmiştir.

Hiperkitap; Hiperlink tarafından geliştirilmiş Türkiye’nin ilk ve tek Türkçe e-kitap veri tabanıdır.

Hiperkitap’ta; tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, hukuktan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 350 yayınevinin 17.000’den fazla e-kitabı bulunmaktadır. Hiperkitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir. Önde gelen üniversitelerin akademik yayınları da Hiperkitap’ta yer almaktadır.

Kullanıcılar; Hiperkitap’ta bulunan 17.000’den fazla e-kitabı online olarak görüntülemenin yanı sıra bilgisayarlara, android ve IOS destekli cihazlara ödünç alabilmektedirler. Böylece internet erişimine ihtiyaç duymadan e-kitaplardan yararlanabilmektedirler. “My library” özelliğiyle Hiperkitap’ta kendi kütüphanelerini oluşturarak e-kitap sayfalarında notlar alabilmekte, günlük 60 sayfaya kadar çıktı alıp paylaşabilmekte, farklı formatlarda atıf verebilmektedirler.

Erişim Linki : http://web.b.ebscohost.com/ehost/search/[email protected]&vid=0&tid=2003EB

KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ

MEZUN BİLGİ SİSTEMİ