İspanya’da Tamamı Finanse Edilen Gençlik Projesi

İspanya’nın Malaga kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi için 2 gönüllü aranıyor.

Konaklama, Yemek ve Ulaşım

Gönüllüler kendi yemeklerini pişirebilirler. Konaklama, diğer AGH gönüllüleri veya gençlerle paylaşılan kiralık dairelerde olacaktır. Standart ekipman ve temel ev eşyaları sağlanacaktır. Elektrik, su, gaz, ev sahibi kuruluş tarafından karşılanacaktır. Her gönüllüye, kişisel ihtiyaçlar için aylık 150 euro ödenek verilecektir. Her gönüllünün bisiklet veya şehir içi otobüs kartı seçme şansı olacaktır.

Kimler Başvurabilir?

İspanyolca ve İtalyanca bilmek tercih sebebidir.

Nasıl Başvurabilirim?

Başvuru süreci: Bu projeyle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki başvuru formunu doldurun ve CV’nizi, motivasyon mektubunuzu ve fotoğrafınızı ekleyin. Kısa listeye giren adaylar 5-7 Nisan 2019 tarihlerinde Skype görüşmesine davet edilecekler.

ESC: IES BEN GABIROL

Basic info Venue: Málaga (Spain)Start: 15.09.19 End: 30.06.20Duration: 9´5 MonthsNumber of Vacancies: 2Deadline to apply: 31 March 2019Online-Interview: 5-7 of April 2019Countries: EU Nations We will just take in consideration responsible, motivated and passionate application forms! Information about the organization IES BEN GABIROL is a Secondary and Vocational Education and Training (VET) Public School in Málaga (Spain), near … Sigue leyendoESC: IES BEN GABIROL

INTERCAMBIA - EUROPAERESTU.eu

Proje tarihleri: 15/09/2019 – 30/06/2020