İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVLARI

T. C.

TOROS ÜNİVERSİTESİ

İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

MAZERET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılmış olan Ara Sınavlara mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerimizin mazeretlerini belirten dilekçe ve mazeretlerini belgeleyen raporla birlikte 01-05 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

Not:

• 1 günlük sağlık raporu ile mazeret sınavlarına başvuru hakkı verilmemektedir.
  • Öğrencinin raporlu olduğu günlerde girdiği sınavlar geçersiz sayılacaktır.

İİSBF DEKANLIK