SÖMESTRİ TATİLİNDE ÇOCUKLARINIZA ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR...

Çocuklarının sömestri tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirebilmesini isteyen ailelerimiz için özel olarak hazırlanmış Robotik Kodlama Eğitimi başvurularımız devam ediyor. Mühendislik çalışmalarının temeli olarak da adlandırabileceğimiz bu çalışmalar, çocukların bilişsel ve duygusal olarak tüm gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır. İlk ve orta kademede öğrenim gören öğrencilerin (6 yaş itibari ile 18 yaşına kadar) bilgisayarda kodlama yapabilmesini sağlamak, algoritma ve projeler üretebilmesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir eğitimdir.

Eğitim Tarihi: 20 Ocak 2019 - 31 Ocak 2020

Eğitim Süresi: Eğitim Pazartesi ve Perşembe günleri arası her gün 2 saat, haftada 4 gün olmak üzere 16 saat  olacaktır.

Eğitmen: Ömer KULAKSIZ

Eğitim İçeriği:

- Algoritma oluşturmak

- Kodlama

- Ardunio Eğitimi

- Proje üretmek

Eğitim Bedeli: 600 TL/kişi

Toros Eğitim Kurumları çalışan ve öğrencilerinin birinci derece yakınları için kur ücreti 500 TL/kişi

Eğitim sonunda TORSEM'den katılım belgesi verilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLER:
 * TORSEM dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Başvuru ve Daha Detaylı Bilgi İçin:

Ömer KULAKSIZ

Tel:  0533 1 966 966