2019-2020 BAHAR YARIYILI MÜLAKAT SONUCU (Tezli ve Tezsiz)-FBE

TEZSİZ  YÜKSEK LİSANS  PROGRAMLARINA  BAŞVURAN ADAYLAR;

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvuran tüm adayların 22-24 Ocak 2020 tarihleri arasında ilk önce enstitümüze gelerek öğrenci bilgi sistemine kesin kayıt için bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir. Enstitü tarafından verilecek olan ödeme formları ile ödeme işlemleri yapıldıktan sonra ödeme belgesini enstitümüze teslim etmeleri ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandığında kesin kaydınız yapılmış ve öğrencilik hakkı kazanılmış olacaktır. Öğrencilik hakkı kazanan adayların her dönem kayıt yenileme işlemini yapmaları gerekmektedir.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS   PROGRAMLARINA BAŞVURAN ADAYLAR;

2019-2020 BAHAR YARIYILI MÜLAKAT SONUCU

Başarılı olan aşağıda isimleri yazılı adaylar, 22-24 Ocak 2020 tarihleri arasında ilk önce enstitümüze gelerek öğrenci bilgi sistemine kesin kayıt için bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir. Enstitü tarafından verilecek olan ödeme formları ile ödeme işlemleri yapıldıktan sonra ödeme belgesini enstitümüze teslim etmeleri ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandığında kesin kaydınız yapılmış ve öğrencilik hakkı kazanılmış olacaktır. Öğrencilik hakkı kazanan adayların her dönem kayıt yenileme işlemini yapmaları gerekmektedir.

MÜLAKAT SONUÇLARI AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS