TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “YAZAR ÇALIŞTAYI” YAPILDI

Toros Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Wiley iş birliği ile 10 Şubat 2020 tarihinde 45 Evler Konferans Salonunda Wiley Türkiye Yöneticisi Duygu Paçalı tarafından Toros Üniversitesi mensuplarının katılımına açık,  etki faktörü yüksek dergilerde başarılı makaleler yazmayı hedefleyen "Yazar Çalıştayı" düzenlenmiştir.

Seminere, çok sayıda akademisyen, idari personel, yüksek lisans ve lisans öğrencisi katılım sağladı. Etki faktörü yüksek dergilerde başarılı makaleler yazmayı hedefleyen "Yazar Çalıştayı”nda makale yazma, doğru dergiyi seçme, kapak yazısı yazma, Uluslararası dergilerde başarılı yayın yapma stratejileri, açık erişim konusundaki gelişmeler, makalenin yayınevine gönderilmesi, reddedilen makaleler, makale gönderiminden sonraki aşamalar vb. konular ele alındı.

Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber konulu Wiley Yazar Çalıştayı'nda kullanılan sunuma  BilimselMakaleYazimi_WILEY_.pdf linkinden erişebilirsiniz

Kalite Yönetim Sistemi