e-YDS Veri Tabanı Deneme Erişimi

e-YDS veritabanı e-YDS/YDS, YÖKDİL, TIPDİL, PTE, IELTS, TOEFL iBT sınavlarına hazırlık
amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm
öğrenci ve akademik/idari personelimizin 31 Mart 2020 tarihine kadar sınırsız
erişimine açılmıştır.

e-YDS Veritabanı İçeriği:

* (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen)
soruları ve her bir sorunun video çözümü.
* PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler
* IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
* TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
* Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.
*Cümle Çevirileri: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri.
* Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.
*Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.
*Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik.

Kayıt olmak için:  https://eyds.tumeraltas.com.tr adresine girerek “Kayıt” oluşturup veri tabanına hemen erişim sağlayabilirsiniz.

Kayıt esnasında gereken “Kurum Kodu” alanına toros olarak  girebilirsiniz.

Kalite Yönetim Sistemi