ULUSAL AJANS TARAFINDAN YAYIMLANAN REVİZE EDİLMİŞ ERASMUS HAREKETLİLİĞİ SIKÇA SORULAN SORULAR DUYURUSU

KORONAVİRÜS NEDENİYLE ERASMUS HAREKETLİLİKLERİ KAPSAMINDA ULUSAL AJANS TARAFINDAN 23.03.2020 TARİHİNDE YAYIMLANAN YENİ TEDBİRLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkilemeye devam eden COVID-19 salgınının Erasmus hareketliği üzerindeki etkilerine ilişkin olarak AB Komisyonu’nun ilave açıklamaları çerçevesinde Türkiye Ulusal Ajansı (UA) tarafından 05.03.2020 tarihinde yayımlanan Erasmus+ öğrenci ve personel hareketliliği (KA 103) ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS) belgesinin, AB Komisyonu tarafından gönderilen yeni tedbirler ve bilgilendirmeler çerçevesinde revize edilerek 23.03.2020 tarihli olarak https://www.ua.gov.tr/haberler/corona-virus-covid-19-salgininin-ka103-ogrenci-ve-personel-hareketligine-yonelik-etkileriyle-ilgili-sikca-sorulan-sorular-ve-cevaplari/ linkinde yayınlandığı ve revize edilen 23.03.2020 tarihli SSS belgesine göre hareket edilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Erasmus+ öğrenci ve personel hareketliliğinden yararlanan tüm öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımız ile ilgili birimlerimizin yukarıdaki linkte yer alan 23.03.2020 tarihli SSS belgesini incelemeleri ve bu belgede belirtilen hükümler çerçevesinde işlemlerini yürütmeleri gerekmektedir.

İlgili öğrenci ve personelimize duyurulur.

Toros Üniversitesi Rektörlüğü

Kalite Yönetim Sistemi