Uzaktan Eğitim Kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu Ders İzlencesi Duyurusu

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere ülkemizde KORONAVİRÜS’e karşı alınan tedbirlerin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 26.03.2020 tarihinde yapılan açıklamada tüm yükseköğretim kurumlarında 2019-2020 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılında eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürmeye karar verildiği ve yüz yüze eğitim yapılmayacağı, uzaktan eğitim, açıköğretim ve dijital öğretim imkanları altında sunulamayacak dersler ile uygulamalı derslerin yaz aylarında belirlenecek bir takvim içinde tamamlanacağı bildirilmiştir.

Bu tedbirler çerçevesinde, Yabancı Diller Yüksekokulu, Hazırlık programında yer alan derslerimizin offline (asenkron, eş zamanlı olmayan) yöntemini kullanarak sürdürülmesine karar verilmiştir. Bu bağlamda, Yüksekokulumuzda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında kayıtlı olan ve bahar döneminde derslerine devam eden öğrencilerimiz aşağıda Seviye (Peterborough, Edinburgh, Brighton, Richmond) ve Beceri (Reading, UoE, Writing, Listening) esaslı düzenlenmiş olan derslerin izlencelerinden dersi nasıl ve nereden alacakları belirtilmiştir. Öğrencilerimiz derslerini http://ftp.toros.edu.tr/ adresinden alacaklardır. Derslerinizi izlemek için yukarıda belirtilen linke tıklayarak derslerinizi izleyebilir/takip edebilirsiniz.

Dersleriniz ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda dersin sorumlu öğretim elemanına e-posta ile başvuruda bulunabilirsiniz. Tüm öğrencilerimizin Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz WEB sayfasını belirli aralıklarla izlemesini ve duyurulara göre hareket etmesini hatırlatır, sağlıklı günler diler, Koronavirüs ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü

Listening speaking syllabus A1 & A2.xlsx