UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ ve KONUYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU.

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere ülkemizde KORONAVİRÜS’e (Covid 19) karşı alınan tedbirlerin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 26.03.2020 tarihinde yapılan açıklamada tüm yükseköğretim kurumlarında 2019-2020 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılında eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim,  açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürmeye karar verildiği ve  yüzyüze eğitim yapılmayacağı, uzaktan eğitim, açıköğretim ve dijital öğretim imkanları altında sunulamayacak dersler ile uygulamalı derslerin yaz aylarında belirlenecek bir takvim içinde tamamlanacağı bildirilmiştir.

Bu tedbirler çerçevesinde, Enstitümüz bölümlerinin ders müfredatlarında yer alan her bir teorik dersin offline (asenkron, eş zamanlı olmayan) ve YÖK Dersleri Platformu (Yükseköğretim Kurumları Dersleri) yöntemlerinden birini kullanarak sürdürülmesine karar verilmiştir. Bu bağlamda, Enstitümüzde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında kayıtlı olan ve bahar döneminde derslerine devam eden öğrencilerimiz aşağıda bölüm ve sınıf esaslı düzenlenmiş olan derslerin izlencelerinden dersi nasıl ve nereden alacakları belirtilmiştir.

Enstitümüz öğrencileri ana bilim dalı derslerini https://dokuman.toros.edu.tr adresinden alacaklardır.

Derslerinizi izlemek için yukarıda belirtilen link aracılığıyla ilgili sisteme, kullanıcı adı olarak öğrenci numaranız ve şifre olarak T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak derslerinizi izleyebilir/takip edebilirsiniz.

Dersleriniz ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda dersin sorumlu öğretim elemanına veya danışmanınıza e-posta ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin Üniversitemiz ve Enstitümüz WEB sayfasını belirli aralıklarla izlemesini ve duyurulara göre hareket etmesini hatırlatır, sağlıklı günler diler, Koronavirüs ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Not: Yukarıdaki adresten  sisteme giremiyorsanız http://dokuman.toros.edu.tr adresinden de giriş yapabilirsiniz.

Fen Bilimleri Enstitüsü  Müdürlüğü

Mimarlık Tezli Yüksek Lisans Dersleri.pdf