UZAKTAN EĞİTİM DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle eğitim-öğretim sürecine 16 Mart 2020 tarihinden itibaren üç hafta ara verilmişti. Eğitim öğretimin aksamaması ve olabildiğince etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla gerekli alt yapıya sahip üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesine yönelik karar, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından tüm yükseköğretim kurumlarına bildirilmiştir. Bu bağlamda, üniversitemizde uzaktan eğitime 6 Nisan 2020 tarihinde başlanacak olup; bu süreci yönetmekle sorumlu olan Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü’nün hazırlamış olduğu öğrenci genel duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.

Tüm öğrencilerimizin Üniversitemizin ve eğitim görmüş oldukları akademik birimlerin WEB sayfalarını belirli aralıklarla izlemelerini ve duyurulara göre hareket etmesini hatırlatır, sağlıklı günler diler, CoviD-19 pandemisi ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

REKTÖRLÜK

Kalite Yönetim Sistemi