UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ ve KONUYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere ülkemizde KORONAVİRÜS’e karşı alınan tedbirlerin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 26.03.2020 tarihinde yapılan açıklamada tüm yükseköğretim kurumlarında 2019-2020 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılında eğitim  öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim  imkanları ile sürdürmeye karar verildiği ve yüzyüze eğitim yapılmayacağı, uzaktan eğitim, açıköğretim ve dijital öğretim imkanları altında sunulamayacak dersler ile uygulamalı derslerin yaz aylarında belirlenecek bir takvim içinde tamamlanacağı bildirilmiştir.

Bu tedbirler çerçevesinde, Meslek Yüksekokulu programlarının ders müfredatlarında yer alan her bir teorik dersin offline (asenkron, eş zamanlı olmayan) ve YÖK Dersleri Platformu (Yükseköğretim Kurumları Dersleri) yöntemlerinden birini kullanarak sürdürülmesine karar verilmiştir. Bu bağlamda, Meslek Yüksekokulumuzda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında kayıtlı olan ve derslerine devam eden öğrencilerimiz aşağıda program ve sınıf esaslı düzenlenmiş olan derslerin izlencelerinden dersi nasıl ve nereden takip edecekleri belirtilmiştir.

Meslek Yüksekokulu öğrencileri kayıtlı oldukları program derslerini https://dokuman.toros.edu.tr adresinden alacaklardır.

Önemli Not: Ders içerik dosyalarındaki ders.toros.edu.tr dikkate  alınmayacaktır, öğrenciler bütün derslerine https://dokuman.toros.edu.tr  adresi üzerinden ulaşacaktır.

Derslerinizi takip edebilmek için yukarıda belirtilen link aracılığıyla ilgili sisteme, kullanıcı adı olarak Öğrenci Numaranız ve şifre olarak T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak derslerinizi takip edebilirsiniz.

Dersleriniz ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda dersin sorumlu öğretim elemanına veya danışmanınıza e-posta ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulu WEB sayfasının belirli aralıklarla izlemesini ve duyurulara göre hareket etmesini hatırlatır, sağlıklı günler diler, Koronavirüs ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Meslek Yüksekokulu  Müdürlüğü

Adalet Programı 1. Sınıf.pdf