GÜNCEL AKADEMİK TAKVİM HAKKINDA ÖĞRENCİLERE YENİ DUYURU

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında, YÖK Bşk.lığının 11.05.2020 gün ve SAYI: 75850160-301.01.01-E.30480 sayılı “Dönem sonu sınavları ile bu eğitim ve öğretim yılına ait diğer sınavların yüzyüze gerçekleştirilmemesi, bu sınavların üniversite yetkili kurullarınca tercih edilecek dijital imkânlar veya ödev, proje gibi alternatif yöntemler uygulanarak yapılması” kararı gereğince, daha önce ilan edilen akademik takvim (https://www.toros.edu.tr/icerik/ogrenci-lisans-on-lisans-akademik-takvim) aşağıda belirtilen şekilde yeniden düzenlenmiştir:

1. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün dersleri, uygulamaları ve ara sınavları, uzaktan eğitim yöntemleriyle, 12 Haziran 2020 tarihine kadar tamamlanacaktır.
  2. Tüm akademik birimlerin dönem sonu sınavları, uzaktan eğitim yöntemleriyle, 15 Haziran – 03 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
  3. Tüm akademik birimlerin Bütünleme Sınavları, daha önce ilan edildiği gibi, 06-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında, uzaktan eğitim yöntemleri ile yapılacaktır.
  4. Tüm akademik birimlerin Tek Ders Sınavları, daha önce ilan edildiği gibi, 13-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında, uzaktan eğitim yöntemleri ile yapılacaktır.
  5. Akademik takvimde yer almakla birlikte, Yaz Okulu’nun açılıp açılmayacağı hususu daha sonra duyurulacaktır.

Öğrencilerimizin, COVID-19 krizi nedeniyle alınan tüm önlemlere hassasiyetle uymalarını rica eder, akademik birimler tarafından ilan edilecek uygulama dersleri, laboratuvar ve sınav takvimlerini üniversitemiz web sitesindeki ilgili bağlantılardan yakından takip etmelerini önemle hatırlatır, sınavlarda başarılar dileriz.

Toros Üniversitesi Rektörlüğü

12 MAYIS 2020