BMJ Deneme Erişimleri

BMJ OnExamination, BMJ Learning ve BMJ Best Practice veri tabanları 12.08.2020 tarihine kadar  deneme erişimine açılmıştır.

BMJ OnExamination;

Tıbbi Bilgiyi test etmek ve sınav yeterliliğini arttırmak amacıyla, 23 yıldır uzman bir ekip tıbbi revizyon desteği sağlayarak, dünya genelindeki sağlık profesyonellerininn tıbbi kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı oluyor, öğrencilerin sınavlara tam olarak hazırlanmalarını sağlıyor. 300.000’den fazla aday benzersiz çevirimiçi revizyon platformumuz ve populer uygulaması aracılığıyla her saat ortalama 8.000 BMJ OnExamination sorusuna cevap veren çeşitli tıbbi muayenelere hazırlanmaktadır.

Kullanıcıların OnExamination'a bir kodla erişmek için kaydolmaları gerekmektedir. Erişim kodu Torostrial ve kodla erişim için en fazla 500 kişi kayıt olabilir.

Torostrial kodu ile erişip ve kaydolmak için aşağıdaki bağlantıları tıklamanız yeterli

Bu e-postaya deneme erişimi için nasıl kaydolacağınıza dair kısa bir kullanım kılavuzu Kılavuz.docx

BMJ Learning;

BMJ Learning kişisel gelişim, öğrenme ve sürekli tıp eğitiminin desteklenmesi amacıyla; doktorlar, sağlık sektörü çalışanları ve tıp öğrencileri için tasarlanmış mevcut en iyi interaktif e-öğrenme web sitesidir. BMJ Learning'e uzaktan erişim için:

• Kullanıcılar ilk kez kurumunuzun IP aralığında kaydolmalıdır - bundan sonra bilgiye yeni oluşturulan kullanıcı adı ve şifresi ile uzaktan erişebilirler.

• Bir kullanıcı daha önce bir BMJ Ürünü kullandıysa, hesabı yenilemek için IP aralığı dahilinde mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle oturum açması gerekir. Kullanıcılar parolalarını hatırlayamazlarsa, lütfen web sitesindeki unutulmuş parola bağlantısını tıklayın.

Erişiminizi tanıtın:

BMJ Kaynak merkezinde, kullanıcı kılavuzları, karşılama belgeleri ve posterler gibi kullanıcıların başlamasını destekleyen çeşitli kaynaklar bulunmaktadır.

BMJ Best Practice ;

Dünya çapında sağlık profesyonelleri için en iyi klinik karar destek araçlarından biridir. BMJ Best Practice, ihtiyacınız olduğunda ve nerede olursanız olun, en yeni kanıt temelli bilgilere hızlı ve doğru bir şekilde ulaşır. Tanı, prognoz, tedavi ve önleme konusunda adım adım ilerleyen bu kılavuz, sağlam kanıt temelli metodoloji ve uzman görüşü kullanılarak günlük olarak güncellenmektedir.

Uygulamayı kullanmak için kişisel bir hesaba ihtiyacınız olacaktır, çünkü içeriği indirmek için bir kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekecektir.

Lütfen önce bir hesap oluşturun veya BMJ Best Practice'e çevrimiçi giriş yapın; ilgili düğmeler sayfanın sağ üst köşesinde bulunur.

Kişisel hesabınıza sahip olduğunuzda, lütfen mobil cihazınızdaki BMJ En İyi Uygulama uygulamasında oturum açmak için bu kimlik bilgilerini kullanın ve içeriği indirmek için kararlı bir WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun.

BMJ Best Practice’e Başlarken

• Ana sayfadan sağ taraftaki Arama kutusuna bir soru yazın, ör. Diyabet ve büyüteçe tıklayın

• Alternatif olarak, koşulları göstermek için yanındaki oka tıklayarak sitedeki koşullara göz atabilir ve sağ

taraftaki A'dan Z'yi kullanarak durumunuzu bulabilir veya sol taraftaki alana göre arama yapabilirsiniz.

• BMJ Best Practice içeriği üç monografa ayrılmıştır: Koşullar, Genel Bakış ve Değerlendirmeler.

• Koşul monografları belirli koşulları kapsamaktadır; ör. Anoreksiya nevroza,

• Genel Bakış Monograflar, bir grup duruma genel bir bakış sunmaktadır; Birden fazla tipte durumun

olduğu diyabet.

• Değerlendirme Monografları belirli bir semptomun tedavisi sırasında size yol göstermektedir; kronik