SOMALİ BÜYÜKELÇİSİ TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE

Somali Büyükelçisi Jama Abdullahi Mohamed, 8 Aralık 2018 Cumartesi günü Toros Üniversitesi'nde Somali'li öğrencilerle buluştu.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği TURAB'ın 15. yılı münasebetiyle Mersin'e gelen Somali Büyükelçisi Jama Abdullahi Mohamed Mersin'de eğitim hayatlarına devam eden 100 öğrenci ile Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Etkinliğe Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahu Kaynak, Yenişehir Müftüsü Halil Uzun ile Mezitli Müftüsü Süleyman Şahin katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, takım elbise

12.00-16.00 saatleri arasında 2 oturumda gerçekleşen etkinlikte Mersin’de eğitim-öğretim hayatına devam eden Somali’li öğrenciler ülkemize ve şehrimize entegrasyon süreçleri hakkında bilgiler verdi. Açılış bölümünün ardından Büyükelçi Mohamed öğrencilerle özel oturumda bir araya geldi.

Toros Üniversitesi'nde hali hazırda eğitim hayatına Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde devam eden 2 öğrenci bulunuyor.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve gözlük