SAĞLIK İDARECİLERİ GÜNÜ’NDE SAĞLIK YÖNETİMİNİN ÖNEMİ MASAYA YATIRILDI

Toros Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu, 18 Aralık Sağlık İdarecileri günü nedeniyle Sağlık Yönetiminin Önemi ve Sağlık Turizmi konulu konferans düzenledi.

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Çalışkan’ın yanı sıra akademisyenler, Sağlık Yönetimi Topluluğu üyeleri, çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Macro Group Yönetim Kurulu Başkanı Melih Arslan yaptığı konuşmada sağlık yönetiminin önemine değinerek, “Sağlık Yönetimi bölümü, her türlü sağlık kurum ve kuruluşunun, yönetimi, işletilmesi, Türkiye'nin sağlık altyapısının tanımlanması ve geliştirilmesine yönelik ulusal veya uluslararası araştırmaları, planlama, yürütme ve değerlendirme konularında profesyonel insan gücü yetiştirmeyi hedeflemektedir. Sağlık yönetimi yalnızca hastanelerde sağlık yönetimi yapmaz, sağlığın olduğu her yerde sağlık yönetimi yapar” dedi.

Konferansın ardından konuşmacı Melih Arslan’a çiçek ve plaket takdim edildi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 23 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi