AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİ UNLU MAMÜLLERİN ÜRETİMİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri Mislina Unlu Mamuller Fabrikası’nı ziyaret ederek üretim aşamalarını inceledi.

Ziyaret kapsamında açıklama yapan Aşçılık Böşümü Öğretim Görevlisi Onur Cevdet Altun, “Mislina Unlu Mamuller Fabrikasında Toros Üniversitesi Aşçılıķ bölümü öğrencileri hamur yapımı, dinlendirme, gramajlama, pişirme, kesme ve paketleme aşamalarını yerinde görerek bilgi sahibi oldular. Günlük 15 bin unlu mamul üreten Mersin ilinin öne çıkan işletmesine ziyaretimizde ekmek yapımının inceliklerini ve toplu üretimde ki zaman etüdü, maliyet hesabi, hijyen standartları gibi konular tartışıldı. Ziyaretin sonunda hediyelerle bizi uğurlayan İşletmeci Murat Ekmekçiye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan


Haberlere Geri Git

Öğrenci Bilgi Sistemi

Hazırlık Bilgi Sistemi

Dış İlişkiler

Bologna Bilgi Paketi

Mezun Bilgi Sistemi

Kalite Güvence Sistemi

"