TOROS’TA “YÜKSEKÖĞRETİM’DE KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ VE SÜREÇLERİ” KONFERANSI

Toros Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından, eğiticilerin eğitimi programı kapsamında 29 Ocak Salı günü “Yükseköğretim ’de Kalite Güvence Sistemi ve Süreçleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nureddin Çolak, İİSBF Dekanı Süleyman Türkel, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın’ın yanı sıra akademisyenler ve çok sayıda personel katıldı.

Konferans’ta Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Yükseköğretim ’de Kalite Güvence Sistemi ve Süreçleri konulu sunum gerçekleştirdi.

Konferans’ın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nureddin Çolak, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir’e teşekkür belgesi takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve sahnede

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sahnede, oturuyor ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan