TOROS ÜNİVERSİTESİ VE YAŞAM PSİKOLOJİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Toros Üniversitesi ile Yaşam Psikoloji arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi, eğitim düzenlenmesi, proje geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılabilecek işbirliklerini düzenlemek amacı ile protokol imzaladı.

Bahçelievler Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen protokole Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Yaşam Psikoloji Kurucusu Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ Çelik, TORSEM Müdürü Doç. Dr. Mert Aktaş, Uzm. Psikolog İzzet Zülküf Çelik ve İş Geliştirme Uzmanı Gülsem Erdoğan katıldı.

Toros Üniversitesi ve Yaşam Psikoloji işbu protokol çerçevesinde, Yaşam Psikoloji tarafından gerçekleştirilecek faaliyetlere bilimsel danışmanlık yapma, ortak proje, sempozyum veya kongre gibi faaliyetler düzenlenme ve ortaklaşa eğitim, danışmanlık veya benzer kurslar düzenleyecek.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan